Τάχυον και κατάθλιψη

16. Ήμουν σε ψυχολογική ανισσοροπία, με τάσεις κατάθλιψης. Έπειτα από συνεδρίες Τάχυον με τον κ. Αντωνιάδη και την συμμετοχή μου στο σεμινάριο “Η Ποιότητα του Ενός” πλέον είμαι καλά και αισθάνομαι ότι έχω βρει καινούργιο και βαθύτερο νόημα στη ζωή μου!

Β.Π – Ιδ. Υπάλληλος

 

Μια μοναδική εμπειρία αυτοθεραπείας

1.“Ξεκινώντας τα μαθήματα yoga και επιδεικνύοντας µάλλον υπέρµετρο αρχικό ενθουσιασµό, γρήγορα ένα παλιό παιδικό τραύµα, που σχεδόν είχα ξεχάσει, ενεργοποιήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν ένας οξύς και έντονος πόνος στο ισχίο του δεξιού ποδιού που όχι µόνο έκανε απαγορευτική την άσκηση αλλά και δύσκολη την καθημερινότητα. Μετά από δυο εβδοµάδες συνεχούς επιδείνωσης, δοκίμασα το τάχυον, µε την Φωτεινή Σπηλιοπούλου.

Η εµπειρία ήταν από πολλές απόψεις μοναδική. Ουσιαστικά σε δύο µόνο συνεδρίες ο πόνος εξαλείφθηκε, οπότε η θεραπεία αποδείχτηκε αποτελεσματικότατη (παρά την αρχική µου δυσπιστία).Για την μέθοδο δεν ξέρω πολλά είναι η αλήθεια. Άλλωστε ουδέποτε βρήκα το νόηµα να την ερµηνεύσω και να την εκλογικεύσω από τη στιγµή που τα αποτελέσµατα ήταν τόσο θεαµατικά. Αυτό όµως που θέλω να κάνω σαφές είναι ότι η αίσθηση που µου αποτυπώθηκε δεν ήταν η θεραπεία µέσω µιας µεθόδου. Η εµπειρία που βίωσα ήταν καθαρά εμπειρία αυτοθεραπείας, ενώ η µέθοδος ήταν απλά το µέσο -η ενεργοποίηση της ικανότητας αυτής, γεγονός που άλλαξε οριστικά την αντίληψη και την κατανόηση που είχα προς το σώµα µου. Θεωρώντας δεδομένο ότι η καλλιέργεια της επίγνωσης είναι το ζητούµενο για όλους µας, µπορώ ξεκάθαρα να πω ότι η εμπειρία αυτή, της αυτοθεραπείας ,αποτέλεσε για µένα ένα πολύ αποφασιστικό βήµα προς αυτήν την κατεύθυνση”.

Σταύρος Κουγιάς –Αθήνα

 

Αισθάνθηκα κεντραρισμένος και συγκεντρωμένος

2.  Κατά τη διάρκεια της «Ποιότητας του Ενός»  αισθάνθηκα κεντραρισμένος και συγκεντρωμένος. Έλαβα πολλές πληροφορίες σε ένα πολύ όμορφο χώρο. Αν βαθμολογούσα το σεμινάριο θα έβαζα 10 με τόνο και τρία θαυμαστικά.

Τάσος- Αθήνα

Έμαθα να βλέπω τη φύση με άλλα μάτια

3. Στην «Ποιότητα του Ενός» έμαθα να βλέπω τη φύση με άλλα μάτια και να ενώνομαι μαζί της οποιαδήποτε στιγμή. Απόλαυσα τους διαλογισμούς και την επαφή με τα δέντρα. Εύχομαι να μπορέσουν να το κάνουν όλοι οι άνθρωποι

Prem  Avibasha

Το Τάχυον είναι εκπληκτικό

4.Ασχολούμαι με εναλλακτικές  και ενεργειακές θεραπείες. Είμαι στη διαδικασία του ανοίγματος ενός  Κέντρου. Το σεμινάριο μου έδωσε πολύ περισσότερα από ότι περίμενα. Το Τάχυον είναι εκπληκτικό. Ο δάσκαλος Sanket είναι ότι καλύτερο, ευγενικός κατανοητός , υπομονετικός. Ευχαριστώ επίσης τους οικοδεσπότες ήταν καταπληκτικοί!

Φωτεινή Σκεύη-Αθήνα.

Μου δόθηκαν κλειδιά για κλειστές πόρτες

5 .Η  Ποιότητα του Ενός μου έδωσε κλειδάκια για να ανοίξω κλειστές πόρτες και για να νοιώσω την ενέργεια, το φώς και την αγάπη του σύμπαντος. Με βοήθησε να έρθω σε επαφή με την βαθύτερη φύση μου. Χάρηκα ιδιαίτερα τη σύνδεση με τη φύση. Εύχομαι να κρατούσε περισσότερο !

Dyan Darsho -Σάμος

Ο καλύτερος τρόπος για σοφία και γνώση

6.Αυτό το σεμινάριο ήταν πραγματικά  φανταστικό και ο Sanket ακόμα περισσότερο. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο τρόπο να μεταδώσει κανείς αυτή τη γνώση και τη σοφία.

Άρης  Μπούρας – Μασέρ Ιωάννινα

 

 

 

Πολύ βαθειά θέματα δοσμένα απλά

7. Ασχολούμαι με Γιόγκα και Ρέϊκι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Η φιλοξενία ήταν υπέροχη και νιώθω πραγματικά την φροντίδα και το ενδιαφέρον σας. Το σεμινάριο ήταν πολύ καλά δομημένο και δοσμένο με απλό και κατανοητό τρόπο παρόλο που ασχολείται με πολύ βαθειά θέματα.

Mάγδα Π.  Τραπεζικός

Θα βοηθήσω τον εαυτό μου και άλλους

8.Άρχισα να ασχολούμαι με το Ρέϊκι και το διαλογισμό εδώ και ένα χρόνο. Στη δουλειά μου (Εφορία) βιώνω αρκετή ένταση και θυμό. …ναι έχω ανάγκη πολλές συνεδρίες ! Ειλικρινά ευχαριστήθηκα πολύ το σεμινάριο και σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω στον εαυτό μου αλλά και σε άλλους. Ήταν όλα πολύ όμορφα, σας ευχαριστώ πολύ.

Τίνα Φ. Αθήνα

Απόλαυση και σφαιρικές γνώσεις

9.Είμαι καθηγητής Φυσικής Αγωγής .Μου άρεσαν η πραότητα και οι σφαιρικές γνώσεις του εισηγητή. Απόλαυσα το φαγητό, τη θάλασσα και το χώρο του σεμιναρίου γενικότερα.

Χ.Παγγέας-Προπονητής Ελληνορωμαϊκής Πάλης –Ελασσόνα

Τάχυον για πόνους και αδιαθεσίες

10. Εγώ  και η οικογένεια μου κάνουμε ευρεία χρήση εφαρμογών Τάχυον  Θα ήθελα να αναφέρω κάποιες περιπτώσεις που μου έρχονται στη μνήμη. Ξύπνησα  ένα  πρωί μετά από χρήση αλκοόλ, χωρίς καμία διάθεση και όλα τα σχετικά συμπτώματα .Φόρεσα  τον Ταχυονισμένο κεφαλόδεσμο και μέσα σε μια ώρα ήμουν διαυγής ,με πλήρη ενέργεια .Ο πατέρας μου με την ίδια εφαρμογή ανακουφίζεται πολύ  όταν έχει πονοκέφαλο
Μια άλλη φορά. φιλοξενούσαμε ένα φίλο , Κάποια στιγμή  ο φίλος μας παραπονέθηκε ότι είχε πόνους στο συκώτι για  μια εβδομάδα και εξαιτίας αυτού δεν είχε καλό ύπνο. Έδειχνε πολύ καταπονημένος. Είχα την  ιδέα να τυλίξουμε γύρω από την μέση του τον  Ταχυονισμένο μανδύα διαλογισμού για το βράδυ .Ξύπνησε χωρίς πόνους και με όψη ξεκούραστη και χαρούμενη. Συνέχισε να το φορά για όλη τη υπόλοιπη εβδομάδα αφού έτσι δεν ένιωθε πόνους.»

Ε.Μάγγου  Μηχανικός, Θεσσαλονίκη

Ψυχοθεραπεία και Τάχυον

11. Έχω θετικότατη εμπειρία με το Τάχυον ιδίως στη θεραπεία διαταραχών του εμμήνου κύκλου: Αντιμετώπισα περιπτώσεις αμηνόρροιας, ή ακατάστατης περιόδου (κάθε 3μηνο ή 6μηνο) Συχνά  η περίοδος επανέρχεται  μετά από μία συνεδρία. Σε δυσμηνόρροιες  ο πόνος υποχωρεί κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, Έπειτα δε από μια σειρά συνεδριών και στις δύο παραπάνω διαταραχές, αποκαθίσταται ο ρυθμός της περιόδου κανονικά χωρίς καμιά λήψη ορμονών ή φαρμάκων. Επίσης  χρόνιες ημικρανίες,  που συνδέονται με την περίοδο, με το Τάχυον  έχουν εξαλειφθεί

Γ. Πολυκανδριώτη, Ψυχοθεραπεύτρια, Αθήνα

Ομοιοπαθητική και Τάχυον

12. Μου ζητήθηκαν πληροφορίες για το Τάχυον από ομοιοπαθητικό. Έναυσμα αποτέλεσε  περίπτωση ασθενή του  με διαγνωσμένη πάθηση  σε χολή και πάγκρεας. Η ασθενής  εξεταζόμενη με τη διαγνωστική μέθοδο Vega Test , έδινε ως  αναμενόμενο θετική ένδειξη. Όταν τοποθετούσε επάνω της ένα δίσκο Τάχυον, η ένδειξη (ως προς την πάθηση)ήταν αρνητική. Προσωπικά είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το εύρημα γιατί δεν το είχα ξανασυναντήσει και γιατί είναι εύκολο να επαναληφθεί

Μ.Χριστόπουλος  Tachyon Practitioner

 

13.Απόλαυσα το φαγητό, την περιοχή, τον εισηγητή, τις συνεδρίες (δούλεψαν με τρία ζεύγη θεραπευτικών κρυστάλλων πάνω μου) και το γεγονός ότι το σεμινάριο  ήταν ενημερωτικό χωρίς να κουράζει με  περιττές λεπτομέρειες

Prema web-graphic designer Ολλανδία- Ελλάδα

Η δεύτερη φορά ήταν ακόμα καλύτερη

14.Πιστεύω ότι εσύ σαν δάσκαλος (Sanket), έχεις εξελιχθεί με τα χρόνια. Ήταν εξαιρετική εμπειρία να παρακολουθήσω το σεμινάριο για δεύτερη φορά. Πολύ αποκαλυπτικό!

Ευτυχία Αθανασίου – Ολιστικές Θεραπείες, Feng Shui – Life coaching –Αθήνα

Πρώτες Βοήθειες Τάχυον

15 Μετά από ένα υπέροχο τετραήμερο περιήγησης στον κόσμο της ενέργειας Τάχυον, με ξύπνησε ένα τηλεφώνημα από μια γνωστή. Μου είπε ότι της έπεσε στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού ποδιού ένας δίσκος κοπής λαχανικών (ξύλινος και βαρύς).

Αυτό συνέβη 15 ώρες πριν. Όταν έφτασα το δάχτυλό της ήταν μελανιασμένο, ματωμένο από το κόψιμο και είχε αρχίσει να δημιουργείται επάνω του κάπαλο. Tο μόνο που μου έμενε να κάνω ήταν να δουλέψω με τα υπάρχοντα εργαλεία (ένα σετ κρυστάλλων TLC και ένα δίσκο Τάχυον). Έβαλα το δίσκο πάνω στο κάπαλο και δούλεψα κανονικά με τις μπάρες (τους κρυστάλλους) πάνω από την περιοχή με τη συγκεκριμένη διαδικασία. Όσο  για σήμερα, δεν υπάρχει πόνος, το χρώμα έχει επιστρέψει σχεδόν στο κανονικό ροζ και το κάπαλο έχει σχηματιστεί κανονικά.

Περπατάει και κινείται κανονικά. Ουσιαστικά μετά την πρώτη συνεδρία το χρώμα άρχισε να γίνεται τριανταφυλλί, έφυγε ο πόνος  και αποκαταστάθηκε η κίνηση του δακτύλου. Εκείνη είναι ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι όλο αυτό έγινε χωρίς να πάρει κανένα φάρμακο.

Αυτή είναι μια κλασική περίπτωση όπως μας είπες στο σεμινάριο. Ποτέ δεν φανταζόμουν όμως ότι θα συνέβαινε ακριβώς την επόμενη μέρα. Σε ευχαριστώ για το δώρο που πρόσφερες. Εύχομαι να συμβαίνουν τα καλύτερα πάντα.

Sid

ΥΓ: Επίσης δουλεύω στο στομάχι και το έντερο της και πάει πάρα πολύ καλά με μόνο 3 συνεδρίες, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

 

Τάχυον και αλκοολισμός

17. Για αρκετά χρόνια υπήρξα αλκοολικός. Με την βοήθεια του Τάχυον και των συνεδριών του από τον κ. Αντωνιάδη, ελευθερώθηκα από την εξάρτηση και είμαι καλά.

Δημήτρης Μπασιάκος- Λάρισα