Η επιστήμη του ΤΑΧΥΟΝ

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική, η ύλη δεν  είναι παρά μια μορφή συμπυκνωμένης ενέργειας. Τα πάντα στο σύμπαν, από τις πιο λεπτές ενεργειακές δομές, ως τις πιο πυκνές μορφές ύλης, είναι ευθυγραμμισμένα σε ένα ενεργειακό συνεχές.
Η ενέργεια ρέει συνεχώς από την πηγή της ,διαπερνά τα αιθερικά, το ηλεκτρομαγνητικά πεδία και φτάνει  τελικά στο υλικό επίπεδο.
Η αρχική πηγή αυτής της ενέργειας ονομάζεται από τους σύγχρονους φυσικούς  Ενέργεια  Μηδενικού Σημείου (Zero Point Energy) . Η Ενέργεια του Μηδενικού Σημείου είναι ταχύτερη από το φως, άμορφη και πανταχού παρούσα . Έχει δε τη δυνατότητα να δημιουργήσει οποιαδήποτε μορφή φέρνοντας τάξη στο χάος (ενθαλπία).
Το Τάχυον είναι ένα υποατομικό σωματίδιο που διατηρεί τις ιδιότητες του Μ.Σ. συμπυκνωμένες σε μορφή σαν μια σταγόνα αυτού του ωκεανού ενέργειας. Ακριβώς όπως και  το Μηδενικό Σημείο, το Τάχυον είναι πηγή όλων των συχνοτήτων και φέρνει τάξη στο χάος.
Τα Λεπτοφυή Ενεργειακά Οργανωτικά Πεδία  (Subtle Organizing Energy Fields -SOEF’s) αποτελούν το σχέδιο για το πώς θα ήταν ένα κύτταρο ή ένα όργανο σε τέλεια υγεία και ισορροπία. Γνωρίζουν ποιά μορφή διατηρούν και οργανώνουν. Τα SOEF είναι αυτά που μετατρέπουν τα Τάχυον στη συγκεκριμένη συχνότητα της μορφής.  Αν ενεργοποιήστε τα SOEF η  θεραπευτική διαδικασία θα ακολουθήσει. « Η αλληλεπίδραση των SOEF με τα Τάχυον  είναι το κλειδί για την τέλεια υγεία» δηλώνει ο καθηγητής  D. Wagner.
Όταν αυτή η διαδικασία συμβαίνει χωρίς να υπάρχουν διαταραχές η τέλεια υγεία και η αίσθηση σύνδεσης με Όλα Όσα Υπάρχουν είναι φυσικό επακόλουθο. 
Αυτή η φυσική ροή μπορεί να διαταραχθεί από διάφορες εσωτερικές ή εξωτερικές αιτίες: Από ψυχολογικούς παράγοντες, περιοριστικές πεποιθήσεις ,στρες ή από φυτοφάρμακα,ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τη μόλυνση του περιβάλλοντος, για να αναφέρουμε μερικές μόνο απ’ αυτές .
Έτσι το Τάχυον αποτελεί έναν ασφαλή και φυσικό τρόπο για να μπορέσει το σύστημα μας να επιστρέψει στη ενεργειακή υγεία και ισορροπία. Όταν επιτύχουμε την ενεργειακή υγεία μπορεί έπειτα να ακολουθήσει και το υλικό  σώμα.
Σήμερα έχουμε τον τρόπο να φέρουμε σε επαφή τα αποδυναμωμένα SOEF με την ενέργεια Τάχυον. Η διαδικασία του  Ταχυονισμού -που τελειοποιήθηκε το 1990- επαναδομεί διάφορα φυσικά υλικά σε υποατομικό επίπεδο.  Αυτά τα υλικά δημιουργούν ένα ισχυρό και εστιασμένο ενεργειακό πεδίο λειτουργώντας σαν μόνιμες κεραίες Τάχυον.
Οι εφαρμογές Τάχυον βοηθούν ανθρώπους σε 156 χώρες στο δρόμο της αναζήτησης  για τέλεια υγεία και ισορροπία.   

ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Mελέτη Ζωντανού Αίματος

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε το αίμα του δότη που έχει ληφθεί πριν από οποιαδήποτε έκθεση σε Ταχυονισμένα υλικά. Είναι εμφανής η συμπαγής συγκέντρωση των ερυθρών.
Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε το αίμα του ίδιου δότη που έχει ληφθεί 45 λεπτά μετά από υπογλώσσια απορρόφηση 15 σταγόνων Ταχυονισμένου νερού. Ήδη παρατηρείται βελτίωση: Τα ερυθροκύτταρα είναι πιο ισοκατανεμημένα και ελεύθερα στο πλάσμα.

Mελέτη Ζωντανού Αίματος

Στην τρίτη εικόνα βλέπουμε το ίδιο δείγμα αίματος της πρώτης μετά από 8 ώρες. Το αίμα είναι πλέον νεκρό. Μόνο δείγματα από τα κύτταρα είναι αναγνωρίσιμα.
Στην τέταρτη εικόνα βλέπουμε το ίδιο δείγμα αίματος της δεύτερης. Έχουν περάσει 8 ώρες και το αίμα παραμένει ζωντανό διατηρώντας την κυτταρική του ακεραιότητα.

Η …ταχυονισμένη γάτα

Αυτή είναι μια γάτα ηλικίας 14 ετών. Έπειτα από ατύχημα που συνέβη προ διετίας, ο κτηνίατρος συνέστησε ευθανασία. Χάρη στους δίσκους Τάχυον παρέτεινε τη ζωή της.

 

Πρώτες βοήθειες Τάχυον σε πουλί