Το Θεραπευτικό Σύστημα Τάχυον

Τα παραδοσιακά όρια ανάμεσα στην επιστήμη και την πνευματικότητα εξαφανίζονται. Το παράδειγμα του Τάχυον είναι εδώ για μια νέα εποχή αρμονίας, συνεργασίας ,αγάπης και κατανόησης.

Σεμινάρια Εκπαίδευση

Τα σεμινάρια προωθούν τη θεραπεία , τη διαχείριση του στρες και την προσωπική ανάπτυξη . Μάθετε πρακτικούς τρόπους να παραμένετε ήρεμοι στις δυσκολότερες καταστάσεις. Υποστηρίξτε ασθενείς, φίλους ή συγγενείς στην ανάρρωσή τους.

Τάχυον Διακοπές

Γαληνέψτε σώμα νου και πνεύμα. Φορτίστε της «μπαταρίες» σας δίπλα στη θάλασσα και τα πεύκα. Συνδυάστε τα σεμινάρια με διακοπές και χαλάρωση. Επιλέξτε δραστηριότητες από ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Το Tάχυον ως αντίδοτο στις κρίσεις

‘’Τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν από το επίπεδο συνείδησης που τα δημιούργησε’’ Albert Einstein

Γίνεται όλο και ξεκάθαρο πως οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις, τα συναισθήματα και οι πράξεις μας δημιουργούν τον κόσμο που ζούμε. H παγκόσμια κρίση που παρατηρούμε, αντικατοπτρίζει τη βαθύτερη κρίση της ασυνειδησίας της ανθρωπότητας. Το αντίδοτο για αυτή την περίπτωση είναι η εξέλιξη της Συνειδητότητας. Οι εφαρμογές και τα σεμινάρια Τάχυον έχουν σκοπό να υποστηρίξουν τη συνειδητή εξέλιξη του ατόμου από το χάος σε ένα υψηλότερο επίπεδο τάξης. Προσφέρουν μοναδικά εργαλεία για τη ανάπτυξή μας και τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης τους. Ο David Wagner λέει: «το δυναμικό χάος (ασθένεια) σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας, αποτελεί κλειδί για την εξέλιξη μας. Μπορεί να μας φέρει καλύτερη υγεία (και υψηλότερο επίπεδο συνειδητότητας) αν είμαστε έτοιμοι να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που την προκαλεί». Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την προσωπική μας ανάπτυξη και μαθαίνοντας να την ενσωματώνουμε τις νέες συνειδητοποιήσεις και εμπειρίες στην καθημερινή μας ζωή ,ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει με τρόπους που ούτε καν έχουμε διανοηθεί. Περισσότερα →