Ποιοι ειμαστε

YOAV AGMON SANKET

Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Τάχυον

(University of Integrated Science California)

Εκπαιδευμένος από τον καθηγητή  David Wagner

Δάσκαλος Tai Chi και  Chi Kong

Διευθυντής του ιδρύματος Tree of Life –Ισραήλ μαζί με τον Δρ. Gabriel Cousens

Συντονιστής προγραμμάτων ολιστικής διατροφής και νηστείας.

Ο Yoav μοιράζεται την πλούσια εμπειρία του από τα ταξίδια του σε Δύση και Ανατολή και τη μελέτη του στις ολιστικές θεραπείες και τις πνευματικές διδασκαλίες από διάφορες παραδόσεις. 

Έχοντας ένα εντελώς ορθολογιστικό παρελθόν ως Αρχιμηχανικός υποβρυχίων, ο Yoav είχε μια  εμπειρία  αυτοθεραπείας που τον σημάδεψε βαθειά .

Το 1999, ανάρρωσε από ένα κάταγμα καρπού, συνέπεια ατυχήματος με μοτοσυκλέτα αποφεύγοντας την εγχείρηση με τη βοήθεια του Τάχυον. Επανήλθε πλήρως, χωρίς καν να κάνει φυσιοθεραπεία ή να υποφέρει από κάποιο σωματικό περιορισμό. Το γεγονός αυτό τον ώθησε στις φυσικές- ολιστικές θεραπείες.

Ο Yoav μαθήτευσε το Τάχυον κοντά στον καθηγητή-εφευρέτη David Wagner, και ιδρυτή του ομώνυμου Ινστιτούτου. Έχει δε συνεργαστεί στενά με τον Δρ Gabriel Cousens. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής όλων των προγραμμάτων Τάχυον και έχει διδάξει τη μέθοδο  σε Ελλάδα, Ισπανία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Εκουαδόρ, Τουρκία και Ινδία.

Μιχαήλ Paribodha  Χριστόπουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Μιλάει αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά (με ελληνική προφορά, από άποψη). Είναι παντρεμένος με ένα γιό. Η συνάντηση του το 1999 με το Ρέϊκι  και τους  διαλογισμούς  του Μύστη Osho ήταν καταλυτική: Αποφάσισε να εγκαταλείψει μια ασφαλή και επιτυχημένη καριέρα στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ για να ακολουθήσει την καρδιά του και να μοιραστεί την εμπειρία του στις ολιστικές θεραπείες και το διαλογισμό.

Είναι δάσκαλος του Usui Ρέϊκι (μαθητής της Βάσως Svarno Αλλαγιάννη και του Frank Arjava Petter).  Έμαθε το Αγιουρβεδικό μασάζ Mardana στην Ινδία, από τον Shikha Jawahar Lala (2002-2005) και το διδάσκει πρώτος στην Ελλάδα από το 2003

Μαθήτευσε το Σύστημα Advanced Tachyon από τον ίδιο τον David Wagner και διοργανώνει τα σχετικά σεμινάρια στη χώρα μας από το 2004. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Τάχυον.

Έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία Τραυμάτων της Παιδικής Ηλικίας (Childhood Decondititioning- Miasto, Italy) και έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια, εργαστήρια και διαλογιστικές θεραπείες στη Γερμανία (UTA-Cologne), την Ινδία (Osho Multiversity-Pune), την Αγγλία (SoA), Ολλανδία (Humaniversity)  και την Ελλάδα.

Το 2003 ίδρυσε την εταιρεία ‘’Healing Touch’’ (Θεραπευτικό Άγγιγμα) που προσφέρει προϊόντα υπηρεσίες και δράσεις που υποστηρίζουν ένα συνειδητό και ολιστικό τρόπο ζωής.

Διδάσκει σε Σχολές, Εναλλακτικά Κέντρα και Σπα και προσφέρει συνεδρίες. Στον ελεύθερο χρόνο του,  του αρέσει να βρίσκεται με την οικογένεια του, να κάνει διάφορες φάρσες και να υποδύεται τον κωμικό ρόλο του ‘’Μήτσου του διαλογιστή’’ γιατί δεν θέλει να παίρνει τον εαυτό που πολύ στα σοβαρά. 

 

Nirupa A. Wigge- Χριστοπούλου

Γεννήθηκε στη Γερμανία ( η χρονολογία δεν είναι ευγενικό να αναφέρεται για τις κυρίες ). Σπούδασε Εκπαίδευση, Ψυχολογία και Κοινωνιολογία. Εργαζόταν ως διευθύντρια ενός Κρατικού Κέντρου Νεότητας. Τα κυριότερα καθήκοντά της περιελάμβαναν , διαχείριση ομάδων (team management ) , διαχείριση  συγκρούσεων (conflict management) και συμβουλευτική.
Η πνευματική της αναζήτηση ξεκίνησε στην ηλικία των δεκαοκτώ  με ταξίδια στην Ινδία και με την επαφή της με Θιβετιανούς Βουδιστές. Μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της συνέβη με την μύηση της  στο Ρέϊκι. Βίωσε επίσης την μεταμορφωτική δύναμη των διαλογισμών και θεραπειών του Μύστη Όσσο. Έχει εκπαιδευτεί στην Πνευματική Συμβουλευτική, στην θεραπεία  τραυμάτων της  παιδικής ηλικίας (Childhood Deconditioning) ,σ την  Ύπνωση, Γκεστάλτ, στην ενεργειακή διάγνωση-συμβουλευτική Star Sapphire στη Συστημική Αναπαράσταση  και στο Advanced Tachyon. Από το 2003 που έγινε μητέρα εφαρμόζει  την συνειδητή ανατροφή των παιδιών (Conscious Parenting). Με όλη της την αγάπη, τις ικανότητες και τη σοφία που διαθέτει συνδιοργανώνει   τα σεμινάρια Τachyon στην Ελλάδα

David Wagner

David Wagner Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε σε ένα πνευματικό (χριστιανικό) περιβάλλον ελεύθερο από δογματισμούς. Οι πρόγονοι  ήταν θεραπευτές και γνώστες  των κρυστάλλων για τρεις γενιές. Από 7 ετών ανακάλυψε την ικανότητα να βλέπει πως κινείται η ενέργεια στη φύση.
Ολοκλήρωσε τις ακαδημαϊκές του σπουδές και υπήρξε μέλος μιας εταιρείας που βρισκόταν στον κατάλογο των ‘’Fortune 500’’ με αντικείμενο  την εξάλειψη των συνεπειών  της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.
Η καριέρα του διακόπηκε απότομα εξ’ αιτίας ενός ατυχήματος που του κόστισε τη ρήξη τριών μεσοσπονδύλιων δίσκων προξενώντας του παράλυση και αφόρητους πόνους.
Μια μέρα, κατά τη διάρκεια διαλογισμού, οραματίστηκε την απάντηση για την ταλαιπωρία του και εφηύρε το πρώτο μηχάνημα Ταχυονισμού.   Έχει δημιουργήσει και διδάσκει τα σεμινάρια της Ολιστικής Ευεξίας Τάχυον (εκπαίδευση θεραπευτών) και της Ποιότητας του Ενός (για προσωπική ανάπτυξη και θεραπεία)..
Ο David Wagner είναι αντιπρόεδρος του Peace 21, ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού για την παγκόσμια ειρήνη. 

Gabriel Cousens

Gabriel Cousens, γιατρός, διπλωματούχος του Αμερικανικού Συμβουλίου Ολιστικής Ιατρικής, Διπλωματούχος της Αγιουρβέδα, ιδρυτής του Κέντρου Αναζωογόνησης το Δέντρο της Ζωής στην Αριζόνα. Προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν ολιστικός ιατρός, ψυχίατρος, οικογενειακός θεραπευτής και διπλωματούχος ομοιοπαθητικός.
Ο Δρ Cousens ασκεί τις γνώσεις του σε συνδυασμό με την πνευματική αφύπνιση για τη θεραπεία του σώματος, νου, και πνεύματος.
Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε ιατρικά και μη περιοδικά .Ο Δρ Cousens είναι διεθνώς αναγνωρισμένος ως  κορυφαία ιατρική αυθεντία στην ωμοφαγική  χορτοφαγική διατροφή και την θεραπεία του διαβήτη με φυσικά μέσα.  
Η ανθρωπιστική δραστηριότητα του Δρ Cousens εστιάζεται με πολλούς τρόπους στην παγκόσμια ειρήνη. Διοργανώνει διαλογισμούς για την ειρήνη σε όλο τον κόσμο από το 1985,συμπεριλαμβανομένων            και των Ηνωμένων Εθνών.  Η γενικότερη δράση και το όραμα του είναι να επέλθει ειρήνη και θεραπεία στον πλανήτη σε όλα τα επίπεδα.

Δρ Marcel Joseph Vogel

Ο Δρ Marcel Joseph Vogel (1917-1991) ήταν ερευνητής και εργαζόταν για την IBM στην Καλιφόρνια επί 27 χρόνια. Ο Δρ Vogel δημιούργησε το μαγνητικό επίστρωμα για τους σκληρούς δίσκους της IBM που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα. Όταν συνταξιοδοτήθηκε, αφοσιώθηκε στη μελέτη των ενεργειών που συχνά τους δίνεται η ονομασία ‘’μεταφυσικές’’ κατοχυρώνοντας  πάνω από 100 πατέντες.
Σχεδίασε τον κρύσταλλο Vogel, που εστιάζει τη "συμπαντική ζωτική ενέργεια" συγκεντρώνοντάς τη σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Οι κρύσταλλοι Vogel είναι κομμένοι με ακρίβεια γωνίας στις 51 μοίρες, 51 λεπτά και 51 δεύτερα που είναι ακριβώς η γωνία της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας. Ο κρύσταλλος σχεδιάστηκε σύμφωνα με το σύμβολο του Δέντρου της Ζωής (Tree of Life). Ο Vogel δούλεψε εκτεταμένα με τους κρυστάλλους ως θεραπευτικά εργαλεία.
Η "μεταμόρφωση" του Marcel Vogel, όπως την ονομάζει ο ίδιος, "από σκεπτικιστή επιστήμονα σε πνευματικό επιστήμονα" συνέβη μέσα από την προσωπική του εμπειρία στα εργαστηριακά του πειράματα.
Μετά από 14 χρόνια μελέτης ο Vogel παραδέχτηκε ότι μόλις έχει αρχίσει να σκαλίζει την επιφάνεια, αλλά αυτή η επιφάνεια είναι εξαιρετικά  μεστή από δυνατότητες. Σύμφωνα με τον Marcel Vogel η διαμάχη αν για το εάν υπάρχει ψυχική ενέργεια ή όχι  φτάνει στο τέλος της. Οι μεταφυσικοί και οι φυσικοί θα φτάσουν να γίνουν υποστηρικτές μιας καινούριας επιστήμης. Οι διαπιστώσεις του Marcel Vogel έχουν εφαρμοστεί από την Advanced Tachyon στα Εργαλεία των Θεραπευτών ( μπάρες TLC, Ράβδος ) και στα μενταγιόν του σεμιναρίου Η Ποιότητα του Ενός.
(Πηγές: Wikipedia, περιοδικό Magical Βlend 1986)

Νικόλα Τέσλα

Νικόλα Τέσλα Σερβοαμερικανός μηχανικός, εφευρέτης και ερευνητής (1856-1943). Ήταν ένας αληθινός οραματιστής, πολύ μπροστά από την εποχή του στον τομέα της επιστημονικής προόδου.
Η μεγαλύτερη ανακάλυψη του Τέσλα είναι το πολυφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα, σύστημα με το οποίο φωτίζεται σχεδόν όλος ο πλανήτης σήμερα. Σύμφωνα με το περιοδικό Life (Σεπτέμβριος 1997), ο Τέσλα είναι ανάμεσα στους 100 διασημότερους ανθρώπους των τελευταίων 1000 ετών. Μέχρι το θάνατο του είχε κατοχυρώσει πάνω από 700 ευρεσιτεχνίες. Το 1931, ο Τέσλα κίνησε ένα βαρύ και πολυτελές αυτοκίνητο με ταχύτητα 120 χιλ/ώρα, χρησιμοποιώντας ένα μετατροπέα ελεύθερης ενέργειας. Ο Τέσλα αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη χρήση των θεραπευτικών εργαλείων ελεύθερης ενέργειας Τάχυον.